SPELARINFO

Hjärtligt välkomna till KG Open 2019.
”Projektteam KG Open” kommer att göra sitt yttersta för att ge er bästa möjliga tävlingsförhållanden i Danderyds Curlinghall. Vi hoppas även att ni, mellan alla spännande matcher, får en trevlig och smidig vistelse i och kring arenan. Tveka inte att fråga – om allting – när som helst.

 

Registrering / Anmälningsavgift
I samband med er ankomst till Danderyds Curlinghall ber vi er att uppsöka det mobila sekretariatet (Rolf el Janne) så att vi kan ge er ytterligare information och ev något spännande formulär att fylla i. Det mobila sekretariatet håller öppet fr.o.m torsdag kl 13:00 och stänger söndag kl 21:30.

 

SCF kommer att skicka ut en faktura avseende Anmälningsavgiften inom kort. Den ska betalas senast den 26 september.


Spelschema / Träning
Se spelschema här. Observera att alla lag har blivit tilldelad ett specifikt träningspass – vänligen respektera dessa tider.

 

Transporter
Det finns en Transportservice-bil till förfogande. Behöver ni skjuts (inom stor-Stockholm); kontakta Janne i god tid så att han kan planera på bästa sätt.

 

Mat
Vi är superglada att kunna presentera Fraiche Catering som mat- och dryckesleverantör till KG Open.

  • I Danderyds Curlinghall serveras enklare mat, cafeteria och bar. Öppet så länge det spelas någon match. Öl- och vinrättigheter finns.

  • I Catella Arena (c:a 450 m fr curlinghallen) serveras en subventionerad lunch á 100 sek mellan kl 11:00-14:00 fred, lörd och sönd. På fredag serveras även en middag á 125 sek mellan kl 16:30-19:00.
    (https://goodtogreat.se/sv/pa-arenan/restaurang/)

     

European Curling Championships Qualifier Games (ECC Q Games)
Som ni säkert noterat spelas även en spännande kvalmatch under vår helg: Team Hasselborg möter Team Wranå i en serie om sju matcher där vinnaren får representera Sverige vid EM i Helsingborg senare i höst. När vi inte spelar bredvid dem ges vi alltså möjlighet att hänga kvar i hallen/baren och titta på curling i absolut världsklass – varsågoda!


Internet och Social media
Inom kort kommer vi att uppdatera Big Curling’s hemsida med en egen sida för enbart KG Open information. Här kommer Spelschema, Regler etc presenteras. Vi kommer även att ge Resultatservice via denna länk. Återkommer.

 

KG Open Bankett
KG Pettersson med projektteam har den stora äran att bjuda er till tävlingens Bankett i Catella Arena*, lördag kl 19:00.

Banketten ingår i er anmälningsavgift och vi förutsätter att ni kommer så länge vi inte hör annat från er. Inbjudan gäller för fyra personer per lag. Det går att köpa till ytterligare plats (senast 23 sep).

*I Catella Arena tränas några av Sveriges elitungdomar i Tennis i ett projekt som kallas ”Good to Great”. Det är ett initiativ av före detta tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström. Vi hoppas att någon fr GTG-projektet har möjlighet att komma och berätta om satsningen. Hur som helst vågar vi utlova god mat eftersom vår partner ”Fraiche Catering” står för köket. ”Good Stämning” ordnar vi själva.

Projektteam KG Open
Om ni har frågor eller funderingar uppskattar vi om de ställs till Rolf. Han guidar frågan vidare till korrekt person och återkommer med svar.


I Projektteam KG Open ingår;

KG Pettersson, Chairman

Michael Jörgensen, Chief Umpire

Leif Öhman, Chief Ice Technician

Stefan Hasselborg, Chief Ice Technician

Nalle Rösell, Marketing/Social media

Jan Rydheim, Logisitcs/Functionaries

Stefan Lund, SCF Secretary General


Rolf Wikström, Competition Manager

rolf.wikstrom@bigcurling.se

070-777 70 75